Fotografi nga Fshati Kapshtice

Foto te ndryshme nga Fshati Kapshtice

15 Likes Comment

Fotografi nga Fshati Rakickë (2014)

Fotografi të ndryshme nga Fshati Rakickë

16 Likes Comment

Dhe sot në mbrëmje Maratonën e Këngës Popullore Qytetare Bilisht

Maratonën e Këngës Popullore Qytetare dhe sot në Bilisht. Meqë dje vajti mirë pazari po e bëjmë dhe sonte këtë maratonë. Ju ftojmë të gjithëve të festojmë..Pa përjashtim, Sidomos ata që pinë Bira

11 Likes Comment

Pikturat parahistorike dhe fortifikimet e lashta në Devoll (VIDEO)

Historia nis diku gjashtëmijë vjet më parë, pasohet në ato që njihen si pikturat e rralla prehistorike e vazhdon deri në ditët e sotme… Ajo është një mrekulli mes malesh. Gazetari Marin Mema ka realizuar…

11 Likes Comment

DOKUMENTARI Sytë e Lumit – Devoll (VIDEO)

DOKUMENTARI Sytë e Lumit – Devoll (VIDEO) Ndiqeni Dokumentarin që do ju lerë pa fjalë..

19 Likes Comment

Fotografi nga Fshati Tren (2014)

Fotografi të ndryshme nga Fshati Tren

19 Likes Comment

Fotografi nga Liqeni Prespa e Vogel

Fotografi nga Liqeni Prespa e Vogel

13 Likes Comment

Foto Historike të Futbollit Devoll

Foto Historike të Futbollit Devoll

13 Likes Comment

Foto Artistike Historike nga Rrethi i Devollit

Këto fotografi u mundësuan për Devolli.Net nga Luan MUZIKANTI

15 Likes Comment

Welcome to Devolli Net

Tourism Welcome to DEVOLL, ALBANIA Albanian-English Devolli,një vend i begatë e turistik ne Shqipëri Treva ,lugina e Devollit,me lumin me të njëjtin emër, që e përshkon këtë fushë të begatë rafshanaltë, ndodhet në jugëlindje të Shqipërisë….

17 Likes Comment