Mrekulli mes malesh Devoll (VIDEO)

Historia nis diku 6 mije vjet me pare, pasohet ne ato qe njihen si pikturat e rralla prehistorike ne shpella Tren , e vazhdon deri ne ditet e sotme në Devoll Gjurmë Shqiptare – Një…

22 Likes Comment

Mbreti i Babanit Duke e djegur Fare. (VIDEO)

Dje në Mbrëmje në MARATONËN E KENGËS Bilisht ..Ishin të shumtë ata që ja kaluan Supër. Ja dhe një, Mbreti i Babaint duke e djegur fare më këngën lalke lake… SHIKO VIDEO

17 Likes Comment

Sheshi i mbushur si asnjëher sot në Bilisht (VIDEO)

Sot Maratona e Kengës Popullore ndezin sheshin si kurrë më parë duke dhuruar emocione të shumta ne sheshi Bilisht..

17 Likes Comment

Pikturat parahistorike dhe fortifikimet e lashta në Devoll (VIDEO)

Historia nis diku gjashtëmijë vjet më parë, pasohet në ato që njihen si pikturat e rralla prehistorike e vazhdon deri në ditët e sotme… Ajo është një mrekulli mes malesh. Gazetari Marin Mema ka realizuar…

11 Likes Comment

DOKUMENTARI Sytë e Lumit – Devoll (VIDEO)

DOKUMENTARI Sytë e Lumit – Devoll (VIDEO) Ndiqeni Dokumentarin që do ju lerë pa fjalë..

19 Likes Comment