FOTO: Bunkeri i Bilishtit në National Geographic

Bunkerët e Shqipërisë kanë qenë në fokus të National Geographic në seksionin “Travel” të tij një ndër ta dhe Buknkeri i Bilishtit që tashmë eshtë dhe lokal. Dikur, thotë shkrimi këto objekte prej hekuri e…

20 Likes Comment

Për të mbyllur takim me Ambasadën Shqiptare në Athinë, tani vetëm onlinë

Për të mbyllur takim me Ambasadën Shqiptare ne Athinë, tani vetëm onlinë në Portalin E-ALBANIA.AL KLIKO KËTU Pajisja me pasaportë biometrike dhe kartë identiteti Çdo shtetas shqiptar i regjistruar në zyrat e gjendjes civile në…

12 Likes Comment

Reportazh: Devolli ,nje vent turistik i ri dhe i panjohur

Reportazh: Devolli ,nje vent turistik i ri dhe i panjohur Dhe ky plis ngahere ish i forte, shkoi ne Evrope,brodhi ne Azi, por kudo ,nga floket gjer ne thonjte, Mbeti Devolli….. Dritero Agolli. Vendlindjes tone,…

18 Likes Comment

Fshati Qytezë

Fshati Qytezë  u formua në fund të shekullit të XVII, në një nga momentet më të vështira që po kalone Shqipëria, për të mos u asimiluar si komb nga Perandoria Osmane. Shumë banorë të u shpërngulën…

19 Likes Comment

Lumi Devoll

Lumi Devoll (196 km) buron në këmbë të Gramozit, vazhdon rrjedhën e vet në veri drejt qytetit të Bilishtit, për t’u kthyer më pas në perëndim nëpër grykën midis Malit të Thatë në veri dhe…

17 Likes Comment

Inonishti një vënd i shenjtë e turistik në Devoll

Inonishti një vënd i shenjtë e turistik në Devoll Mirenjohje,bekim e krenari ”Ne s’mund te bejme dot gjera te medha,atehere gjera te vogla me dashuri te madhe” Nene Tereza Nena e Shenjte e njerezimit,shqiptare Ne…

24 Likes Comment

Shpella e Trenit në Devoll

Shpella e Trenit në Devoll Shpella e Trenit në rrethin e Devollit, ndodhet në pjesën perëndimore të liqenit të Prespës së Vogël dhe daton nga viti 6000 p.e.s. Shpella e Trenit është studiuar për vlerat…

20 Likes Comment

DEVOLLI vendi plot vlera dhe bukuri te paeksploruara. NGA (RAHIM SPAHI)

REPORTAZH DEVOLLI NGA (RAHIM SPAHI) DEVOLLI vendi plot vlera dhe bukuri te paeksploruara. DEVOLLI , nje vend i begate,dhunti e mrekullise se natyres por edhe e dores se njeriut, me pasuri te cmuara natyrore e…

15 Likes Comment

DEVOLLI Vendi Plot Vlera Dhe Bukuri Te Paeksploruara.

Duke lundëruar sot nëpër intërnet, pashë këtë artikull..Më bëri përshtypje që dhe rinia e devollit ka filluar të shkruaj dhe të shpalosë për Bukuritë naryrore dhe vlerat e Devoll.. Bravo Vajzave DEVOLLI , nje vend…

15 Likes Comment

Rrethi i Devollit

Rrethi i Devollit është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Korçës. Rrethi i Devollit ka 35,000 banorë (sipas 2004), një sipërfaqe prej 429 km² dhe kryeqendër Bilishtin. Përmbajtja Informacion…

16 Likes Comment