Home / POEZI / Zorballinjve
loading...

Zorballinjve

Zorballinjve

Në mes të Bozhgradit
Ce kanë shtëpinë.
Këta zoterinjtë
Këta Zorballinjtë.

Ballin me shkabonjë
Mallin për shtëpinë
Këta zoterinjtë
Këta Zorballinjtë.

Kishin bërë krushqi
O me Muckallinjtë
Këta zotërinjtë
Këta Zorballinjtë.

Kanë bërë krushqi
Dhe me Zerellinjtë
Këta zotërinjtë
Këta Zorballinjtë.

Dy metro të gjatë
E mbushin plot shtëpinë
Këta zotërinjtë
Këta Zorballinjtë.
Në një dorë kosoren
Në tjetrën mistrinë
Këta zotërinjtë
Këta Zorballinjtë.
Këndojnë e kërcejnë
Me qejf për cdo mik
Shoqëron Agimi
Me fizarmonikë

Të lartë e kanë nderin
Të lartë e kanë miqësinë
Këta zotërinjtë
Këta Zorballinjtë.

Fitnete Sinani Zorba

loading...

Komento!

loading...