Home / LAJME / Ura 2013 Bracanj Dobranj Devoll
loading...

Ura 2013 Bracanj Dobranj Devoll

Ky është raliteti në devoll viti 2013 dhe nxënsin skanë një urë që të kalojnë lumin për të shkuar në shkollë…

loading...

Komento!

loading...