Home / LAJME / Shikoni sa e shëndosh dhe e lumtur është fëmijëria pa pajisje teknologjike (Video)
loading...

Shikoni sa e shëndosh dhe e lumtur është fëmijëria pa pajisje teknologjike (Video)

Shikoni sa e shëndosh dhe e lumtur është fëmijëria pa pajisje teknologjike..
Në kohën kur bota po dominohet nga pajisjet teknologjike, rrjetet sociale dhe komunikimet tjera të shpejta.

Në Devoll fëmijët argëtohen ndryshe për më shumë ndiqni videon.

Fëmijët Devollinj argëtohen duke luajtur Kala Dibrance

Fëmijët Devollinj argëtohen duke luajtur Kala DibranceShikoni sa e shëndosh dhe e lumtur është fëmijëria pa pajisje teknologjike

Opslået af Devolli Net på 5. januar 2017

loading...

Komento!

loading...