Home / BOTIME / SEKRETET E NENES Sytë e somnambulës Drame apo tragjedi. Episodi 4
loading...

SEKRETET E NENES Sytë e somnambulës Drame apo tragjedi. Episodi 4

4-SEKRETET E NENES Syte e somnabules-Drame apo tragjedi-episodi 4

-Qindra mendime i vinin ne kokë.nje lëmsh i ngateruar,nga ta fillonte zgjidhejn,koha ikte me shpejtesi..Vajza duhet gjetur ,duhet shpetuar nga cdo rezik i papritur .I ra telefonit te “motres” shoqes te saj te ngushte qe nga femija ,qe qante çdo hall te jetes te saj.
Ajo erdhi pas pas minutash teper e shqetesuar.Pasi e pa Nënën dylle te verdhe e qe i leshinte fjalet duke dridhur.
-Duhet telefonuar sa me pare nuk pritet ,-foli shpejt “motra”shoqja e saj.Nëna u pre fare.I ra tëfiket .Ajo rrembeu ne krahe dhe telefonoi 911,duke thirur ne telefon :-Help ,help (ndihmë).Nuk vonoi shume erdhen ambulancat ndihma e shpejtë,dhe ato perfunduan ne spital.
Nëna ishte ne gjendje kome.C’te benet?! Mijra mendime i vinin ne kokë.”Motra”.shoqja ndodhej as qielle as ne tokë…
Nëna ishte pa shpresë.gjallë a vdekur nuk i dihej.Mori vendimin te shkonte ne shtepinë e motres,me te pare me te berë.Njehkohesisht i telefoni te shoqit te saj ,ku ndodhej dhe
cfare mund te bente rreth situates dramatike.E la Nenen ne spital dhe shkoi ne shtepine e saj.Sa hapi deren syte i vajten instikivisht ne sinjalin e vogel te telefonit qe pulsonte .kishte mesazh.E hapi mesazhin…degjoi zerin e vajzes somnabule,…u gjallerua…,por sonte nuk do te kthehej ne shtepi,
do te flinte tek “boyfirendsi” i saj..?!..Odise me te papritura…Njese vajza ishte “gjallë”,por si do ti vinte halli ?!.
Sa u be gati te dilte nga shtepia.,bie sinjali i celularit te saj.Ishte numeri i spitalit ku ndodhej Nena..Nje zë i mekuru degjua qe i fliste ngadalë…
Nëna kishte mbaruar,nuk jetonte me….Po tani?!.C’te ishte kjo dramë apo tragjedi ?!
Fund….pa mbarim ..

Luan Kalana
Maj, 2017 Florida..

loading...

Komento!

loading...