Home / VIDEO / Rruga Bilisht Miras 2013
loading...

Rruga Bilisht Miras 2013

Rruga Bilisht Miras 2013

Bilisht, 19 maj. Përfundoi shtrimi i tapetit në të gjithë segmentin rrugor Bilisht – Miras, u bë mbathja e anëve dhe u pajis me sinjalistikën horizontale. Në fshatrat Poloskë, Fitore dhe Menkulas ku kalon rruga, u përmirësua infrastruktura me sistemimin e ujërave sipërfaqësore, ngritjen e trotuareve dhe përmirësimin e ndriçimit rrugor. Për të marrë pjesë në përurimin e veprës erdhi edhe Z.Sali Berisha, Kryeministri i Shqipërisë.

IDEJA DHE RALIZIMI
WWW.DEVOLLI.NET
*****************
MUZIKA
Endri Fifo
O DEVOLL I BUKUR
*****************
KAMERAMAN
Blendi Shurdho
*****************
DEVOLL-2013

Devolli.net

loading...

Komento!

loading...