Home / LAJME / Përurohet ujësjellësi Bilisht [VIDEO]
loading...

Përurohet ujësjellësi Bilisht [VIDEO]

Përurohet ujësjellësi Bilisht

Bilisht, 16 dhjetor. U përurua ujësjellësi i qytetit të Bilishtit dhe Bitinckës, një investim prej 7.5 milion euro. Z.Valter Miza, kryetar i Bashkisë Bilisht dha një pritje për të ftuarit në zyrën e tij. Merrnin pjesë deputetët e Devollit Ridvan Bode dhe Ylli Ziçishti, deputeti i Korçës Piro Kapurani, nënprefekti Artan KECO, përfaqësuesi austriak i prodhimit të tubave, përfaqësues të institucioneve vendore, këshilltarë, përfaqësues të firmës zbatuese, etj. Shiritin e përurimit e prenë Z.Valter Miza dhe Z. Ramdan Hoxha, kryetar i Komunës Qendër Bilisht. Pastaj pjesëmarrësit vizituan objektet e reja të furnizimit dhe kontrollit pranë kaptazhit ekzistues.

Diana KAPO
Nënkryetare e Bashkisë Bilisht

FOTO GALERI

loading...

Komento!

loading...