TË FUNDIT

Grabiten fondet për muzeun e Dritëro Agollit

Grabiten fondet për muzeun e Dritëro Agollit Ikonës së letërsisë, kulturës dhe pionierit të LANÇ-it ...

Read More »
Kadri Kadiu

COPËZA PËRJETIMESH NGA AMERIKA

COPËZA PËRJETIMESH NGA AMERIKA Mbërritja në Amerikë 8 dhjetori i vitit 2003 ishte dita kur ...

Read More »
Fatmir Lamaj

Përrallë nga e tashmja

Përrallë nga e tashmja Ky popull i lodhur ka kohë që degjon përralla nga më ...

Read More »
Kadri Kadiu

PUSHTETARË RROFSHI E QOFSHI, MALLKIMIN E POPULLIT PËSOFSHI

PUSHTETARË RROFSHI E QOFSHI, MALLKIMIN E POPULLIT PËSOFSHI Ndjenjat që nënat mëkojnë me gji Janë ...

Read More »

FOTO GALERI

LAJME

OPINION

INTERVISTA

KULTURA

FOTO

VIDEO

Best Reviews

loading...