TË FUNDIT

HISTORIA E VITHKUQIT NË NJË PRERJE KLERIKALE

HISTORIA E VITHKUQIT NË NJË PRERJE KLERIKALE Romanet “Varri i Pagëzimit” dhe “Enigma e dhimbjes” ...

Read More »

EVROPA E BASHKUAR DHE SHQIPTARËT (XIII)

EVROPA E BASHKUAR DHE SHQIPTARËT- SHPALIME PËR EVROPËN E BASHKUAR DHE SHQIPTARËT, PREJ GJENEZËS E ...

Read More »
Kadri Kadiu

Ç’NA BËRE O KOSTA, NA LËNDOVE NË KUJTIME !

Ç’NA BËRE O KOSTA, NA LËNDOVE NË KUJTIME ! Para ca ditësh shkrimtari dhe publiçisti ...

Read More »

Rrufeja vret mbi 60 krerë dele në Fshatin Poloskë Devoll

Në orët e pasdites sot të së shtunës, rrufeja ka goditur mbi 60 krerë dele ...

Read More »

FOTO GALERI

LAJME

OPINION

INTERVISTA

KULTURA

FOTO

VIDEO

Best Reviews

loading...