Home / LAJME / Një rrugë me plehra në fshatin Baban (Foto)
loading...

Një rrugë me plehra në fshatin Baban (Foto)

Një rrugë me plehra në fshatin Baban

Jemi mësuar të shikojmë gjithmonë foto të bukura nga fshatrat e rrethit të devoillit por gjithmonë kanë ekzistuar dhe këto pamje nga mbrapa.

Kjo jo se ne nuk kemi dashur të tregojmë të vërtetën por këto pamje jo vetem që na ulin vlerat si Devollin por tregojnë që dhe sa të pa ndërgjegjshëm jemi bërë….TURP…

 

loading...

Komento!

loading...