Home / LAJME / KONSTITUOHET KËSHILLI I RI BASHKIAK
loading...

KONSTITUOHET KËSHILLI I RI BASHKIAK

KONSTITUOHET KËSHILLI I RI BASHKIAK

Bilisht, 25 korrk 2015. Në sallën e mbledhjeve të Bashkisë Bilisht u organizua mbledhja e parë e konstituimit të këshillit të ri bashkiak të dalë nga zgjedhjet e 21 qershorit të këtij viti. Merrnin pjesë edhe zv/ kryeministri Niko Peleshi, prefekti Ardit Konomi, deputetë, ish-kryetarët e njësive të qeverisjes vendore, qytetarë të shumtë.

Kryetar i këshillit të ri bashkiak u zgjodh Z.Albert Lilo, zëvendëskryetarë Pëllumb Agolli dhe Erlind Agolli, përfaqësues në Këshillin e Qarkut Korçë u zgjodhën Festim Kaso, Imelda Cani dhe Trifon Meraku.

Kosta Nake

FOTO GALERI

loading...

Komento!

loading...