Home / VIDEO / Koncerti Sofra e Kenges dhe e valles Devollite (Full)
loading...

Koncerti Sofra e Kenges dhe e valles Devollite (Full)

Koncerti Sofra e Kenges dhe e valles Devollite (Full)

  • Realizimi Televiziv : Blendi SHURDHO
  • Kordinator : Luan MUZIKANTI
  • Skenograf : Lefter BABI
  • Udhëheqës Artistik : Endri FIFO
  • Prezantuese : Alma ZEQO , Elona KULLA.
loading...

Komento!

loading...