Home / LAJME / Investime në Vishocicë
loading...

Investime në Vishocicë

Investime në Vishocicë

Sapo ka përfunduar riaftësimi i tre segmenteve të kanalit ujitës Braçanj-Vishocicë. Investimi me vlerë 16.5 milionë lekë është realizuar nën kujdesin e Drejtorisë Rajonale të Bordit të Kullimit.
Komuna Qendër Bilisht po realizon sistemin e kanaleve të ujërave të ndotura të fshatit Vishocicë. Investimi kap vlerën 12.5 milionë lekë dhe i është besuar firmës “Vashtëmia”.

Kosta Nake

loading...

Komento!

loading...