Home / INTERVISTA / Intervista e Paul Kurtit dhe Shpend Xani dhene Alba Life TV
loading...

Intervista e Paul Kurtit dhe Shpend Xani dhene Alba Life TV

Intervista e regjizorit Paul Kurti dhe aktorit Shpend Xani dhene Televizionit Alba Life ne NY.
Intervista eshte rreth filmit te ri “The right to love” i cili eshte shfaqur ne NY dhe ne pranvere do te shfaqet edhe ne Moske. Filmi eshte realizuar ne bashkepunim me disa aktore te mirenjohur shqiptare si Pavlina Mani, Luan Bexheti etj. dhe aktore te huaj.
Intervista do te transmetohet se shpejti ne kanalet televizive ne New York.
Me gjeresisht mund te shikoni intervisten ne lidhjen me poshte:

[youtube link=”http://www.youtube.com/watch?v=mkT6PqTUlzE” width=”590″ height=”315″]
loading...

Komento!

loading...