Home / FOTO / Foto nga ndërtimi i urës së Mogilës (Dobranj,Braçanj)
loading...
Ura e Mogiles Dobranj ne ndertim

Foto nga ndërtimi i urës së Mogilës (Dobranj,Braçanj)

Kanë filluar punimet për ndërtimin e urës së Mogilës (Dobranj,Braçanj)

Kanë filluar punimet për ndërtimin e urës së Mogilës (Dobranj,Braçanj). Për herë të parë këmbët prej druri dhe pllakomat po zëvendësohen me plinta betoni dhe më pas do të hidhen arkitrarë hekurbetoni.Ura është parashikuar të jetë 47 metra e gajtë dhe 3 metro e gjërë..

Foto galeri nga Ndërtimi i Urës të Mogilës (Dobranj,Braçanj)

Devolli.net

loading...

Komento!

loading...