Home / FOTO / Foto nga Bilishti
loading...

Foto nga Bilishti

Fotografi te ndryshme nga Bilishti.Qyteti i Bilishtit është qyteti me jug-lindor i Shqipërise. Ai ben pjese ne rrethin e Devollit dhe prane tij kalon edhe lumi:Devoll.

loading...

Komento!

loading...