Home / LAJME / FOTO/ Mbjellja e pemëve në Fshatin Baban
loading...

FOTO/ Mbjellja e pemëve në Fshatin Baban

Për një fshat më të gjelbër.

Në kuadër të nismës për gjelbërimin e fshatrave të Devollit, Bashkia Devoll ka marë nismën dhe, janë angazhuar në mbjelljen e fidanëve të rinj nëprë fshatrat e devollit. Po kështu dhe në fshatin Baban janë mbjelle disa pemë..

loading...

Komento!

loading...