Home / LAJME / Express news
loading...

Express news

Express news

prag Shën Valentini….ndodh dhe kështu…pa zbukurime…

Lexojeni…

…mbrëmë dolëm me familjen me makinë diku…n një semafor kryqëzim rrugësh ,qendronte një meso grua me buqeta me lule,…
Ajo përkulej në dritaren e çdo veture e lutej që t’ia blinin lulet,…zakonisht në keto vende dalin homless që lypin para,zjarrfikësa me nga një çizmë në dorë,apo njerës që reklamojnë bisneset me tabela në dorë ,..por këtë rast nuk e kishim ndeshur…
Ne e shikuam dhe shtangëm..Djali që ngiste makinën,e hapi dirtaren dhe e pyeti,sa i shet..?-$10.oo..Nxori nga xhepi 10 dollarë dhe ja dha gruas..Ajo i zgjati buqeten me lule…por djali nuk ia mori atë…i tha :-Shitja ndonjë tjetri !- i tha me modesti dhe u larguam…
Ajo leshoi një breshëri uratash për djalin….ne dëgjuam midis të tjerave,…-Rofsh, zoti të bekoftë ty e familjen tuaj ,…jam e papunë ,…më vjen turp ,..por kam tre fëmijë për të ushqyer ..dhe i mbushi sytë me lot….
Ne akoma me shume lotuam ….
Mbeska na pa ne sy e na tha :Ju po qani te gjithe….
..Me ndjenje dëshperimi nga ky fragment jete
Ju uroj gjithe te dashuruareve Gezuar Diten e bukur e nostalgjike te Shen Valentinit ,lumturi e begati familjare

Kalana,Luan
Clearwater,FL

loading...

Komento!

loading...