Home / LAJME / Devolli.net” Tashmë në telefonin tuaj
loading...

Devolli.net” Tashmë në telefonin tuaj

Devolli.net” Tashmë në telefonin tuaj

Nga: Devolli.net(Administratori:Miri Metolli)

Projektues i Portalit të parë zyrtar në internet “Devolli.net”

Kemi bërë një rrugë të gjatë dhe një punë të madhe të tërë bashkë për të arritur këtë katër vjeçar. Duke filluar nga faqe interneti të thjeshë e deri tek projekti i tanishëm evolucioni që kemi bërë falë teknologjisë të interetit, e cila tek kjo e fundit do të ndaloj unë për t’iu informuar për rrugën që kemi bërë dhe atë që do bëjmë bashkë. Ashtu si teknologjia po bëhet pjesë e përditshme e jetës sonë, duke filluar që nga informacioni dhe deri në njohje të reja nëpërmjet internetit apo blerja e ushqimeve,etj,,Portali i Devolli.net po ecën me hapat e teknologjisë së fundit. Tani ju mund të lexoni artikujt në Portalin “Devolli.net” edhe në telefon (Mobile view), siç e kanë edhe faqet e mbëdhaja me famë në botë si: Facebook,Twitter.Googel.YouTub.Etj..Disa nga avantazhet kryesore të kësaj janë që nuk harxhon data limitin tuaj në celular, dhe ngarkohet më shpejt, dhe karakteristikat e faqes ne web nuk ndryshojnë por janë më të thjeshtësuara.

Krijuam për ju këtë projekt duke parë interesin tuaj për rrethin e devollit si dhe dashurinë dhe mallin që shumica nga ju ka për vatanin (Devollin tonë të dashur DEVOLLIN DJEPI QË PËRKUNDI DEVOLLINJTË)Duke parë që tashmë faqia zyrtare e devolli.net është bërë një faqe mjaf e klikushme dhe shumë e vizituar nga të gjithë dhe kjo fal intersei që ju miq kini për Devollin .Një falenderim të siqertë për të gjithë ju, Faleminderit

Stafi:Devolli.net

Disa nga projektet më të reja për faqen online që janë zbatuar dhe do të zbatohen në faqen Devolli.net janë, seksioni multimedia (FOTOGRAFI), seksioni i BOTIMEVE (ne krah të djathtë të faqes qëndrore) si dhe seksioni më aktiv aktualisht DEVOLLI.Si dhe projekti më I ri Radio Devolli Muzika më e bukur e Jugut.

Një Falenderim të veçantë për të gjithë miqtë dhe për të gjithë ata që deri tani kanë dhëne kontributin e tyre për portalin e Devolli.net

Nga stafi Devolli.net Faleminderit.

loading...

Komento!

loading...