Home / VIDEO / Devolli Djepi qe Perkundi Devollinjte Dokumetari origjinal i Fuat Memeli
loading...

Devolli Djepi qe Perkundi Devollinjte Dokumetari origjinal i Fuat Memeli

Devolli Djepi qe Perkundi Devollinjte Dokumetari origjinal i Fuat Memeli
Skenari dhe regjia: Fuat Memeli
Operator: Ilir Bucpapaj
Montazhi:Xhelil Aliu

Filmi u ralizua me mbeshtetjen e bizesmenit devolli Myfti Lulo Qershor 2008

Dokumentari Devolli Djepi që Përkundi Devollinjtë ka një kohë zgjatje perj 1:15 minuta dhe e sjedhim për ju në version plotë ja vlen ta shikoni do mësoni shumë për devolli tonë Dokumentari flet për historine ,kulturën,letersine,arsimin,etj…

U mundesua ne youtube nga Faqia zyrtare e devollit www.devolli.net

Devolli.net

Devolli Djepi qe Perkundi Devollinjte Dokumetari origjinal i Fuat Memeli Skenari dhe regjia: Fuat Memeli Operator: Ilir Bucpapaj Montazhi:Xhelil Aliu Filmi u ralizua me mbeshtetjen e bizesmenit devolli Myfti Lulo Qershor 2008 Dokumentari Devolli Djepi që Përkundi Devollinjtë ka një kohë zgjatje perj 1:15 minuta dhe e sjedhim për ju në version plotë ja vlen ta shikoni do mësoni shumë për devolli tonë Dokumentari flet për historine ,kulturën,letersine,arsimin,etj... U mundesua ne youtube nga Faqia zyrtare e devollit www.devolli.net Devolli.net

Review Overview

Pëlqimin Tuaj

Devolli Djepi qe Perkundi Devollinjte

Summary : Mirë!

User Rating: 4.5 ( 1 votes)
loading...

Komento!

loading...