Home / VIDEO

VIDEO

Video të ndryshme nga Rrethi i Devollit

Spartakiada e Futbollit DEVOLLI 2017 MIRAS VS VIDOHOVE

Spartakiada e Futbollit DEVOLLI 2017 MIRAS VS VIDOHOVE

Read More »

Rruga Bilisht Miras 2013

Rruga Bilisht Miras 2013 Bilisht, 19 maj. Përfundoi shtrimi i tapetit në të gjithë segmentin rrugor Bilisht – Miras, u bë mbathja e anëve dhe u pajis me sinjalistikën horizontale. Në fshatrat Poloskë, Fitore dhe Menkulas ku kalon rruga, u ...

Read More »

Endri Fifo – O Devoll i Bukur – (Official Video)

Endri Fifo – O Devoll i Bukur – (Official Video) Nje videoklip i realizuar nga SMG Studio. Muzika:            Ramadan Xheli Orkestroi:       Ferdinad Xheli Teksti:              Endri Fifo ...

Read More »

Koncerti Sofra e Kenges dhe e valles Devollite (Full)

Koncerti Sofra e Kenges dhe e valles Devollite (Full) Realizimi Televiziv : Blendi SHURDHO Kordinator : Luan MUZIKANTI Skenograf : Lefter BABI Udhëheqës Artistik : Endri FIFO Prezantuese : Alma ZEQO , Elona KULLA.

Read More »

Devolli Djepi qe Perkundi Devollinjte Dokumetari origjinal i Fuat Memeli

Devolli Djepi qe Perkundi Devollinjte Dokumetari origjinal i Fuat Memeli Skenari dhe regjia: Fuat Memeli Operator: Ilir Bucpapaj Montazhi:Xhelil Aliu Filmi u ralizua me mbeshtetjen e bizesmenit devolli Myfti Lulo Qershor 2008 Dokumentari Devolli Djepi që Përkundi Devollinjtë ka një kohë ...

Read More »
loading...