Për të mbyllur takim me Ambasadën Shqiptare në Athinë, tani vetëm onlinë

Për të mbyllur takim me Ambasadën Shqiptare ne Athinë, tani vetëm onlinë në Portalin E-ALBANIA.AL KLIKO KËTU Pajisja me pasaportë biometrike dhe kartë identiteti Çdo shtetas shqiptar i regjistruar në zyrat e gjendjes civile në…

1 Like Comment

Reportazh: Devolli ,nje vent turistik i ri dhe i panjohur

Reportazh: Devolli ,nje vent turistik i ri dhe i panjohur Dhe ky plis ngahere ish i forte, shkoi ne Evrope,brodhi ne Azi, por kudo ,nga floket gjer ne thonjte, Mbeti Devolli….. Dritero Agolli. Vendlindjes tone,…

1 Like Comment

Fshati Qytezë

Fshati Qytezë  u formua në fund të shekullit të XVII, në një nga momentet më të vështira që po kalone Shqipëria, për të mos u asimiluar si komb nga Perandoria Osmane. Shumë banorë të u shpërngulën…

4 Likes Comment

Lumi Devoll

Lumi Devoll (196 km) buron në këmbë të Gramozit, vazhdon rrjedhën e vet në veri drejt qytetit të Bilishtit, për t’u kthyer më pas në perëndim nëpër grykën midis Malit të Thatë në veri dhe…

2 Likes Comment

Inonishti një vënd i shenjtë e turistik në Devoll

Inonishti një vënd i shenjtë e turistik në Devoll Mirenjohje,bekim e krenari ”Ne s’mund te bejme dot gjera te medha,atehere gjera te vogla me dashuri te madhe” Nene Tereza Nena e Shenjte e njerezimit,shqiptare Ne…

8 Likes Comment

Shpella e Trenit në Devoll

Shpella e Trenit në Devoll Shpella e Trenit në rrethin e Devollit, ndodhet në pjesën perëndimore të liqenit të Prespës së Vogël dhe daton nga viti 6000 p.e.s. Shpella e Trenit është studiuar për vlerat…

4 Likes Comment

DEVOLLI vendi plot vlera dhe bukuri te paeksploruara. NGA (RAHIM SPAHI)

REPORTAZH DEVOLLI NGA (RAHIM SPAHI) DEVOLLI vendi plot vlera dhe bukuri te paeksploruara. DEVOLLI , nje vend i begate,dhunti e mrekullise se natyres por edhe e dores se njeriut, me pasuri te cmuara natyrore e…

3 Likes Comment

DEVOLLI Vendi Plot Vlera Dhe Bukuri Te Paeksploruara.

Duke lundëruar sot nëpër intërnet, pashë këtë artikull..Më bëri përshtypje që dhe rinia e devollit ka filluar të shkruaj dhe të shpalosë për Bukuritë naryrore dhe vlerat e Devoll.. Bravo Vajzave DEVOLLI , nje vend…

1 Like Comment

Rrethi i Devollit

Rrethi i Devollit është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Korçës. Rrethi i Devollit ka 35,000 banorë (sipas 2004), një sipërfaqe prej 429 km² dhe kryeqendër Bilishtin. Përmbajtja Informacion…

2 Likes Comment

Welcome to Devolli Net

Tourism Welcome to DEVOLL, ALBANIA Albanian-English Devolli,një vend i begatë e turistik ne Shqipëri Treva ,lugina e Devollit,me lumin me të njëjtin emër, që e përshkon këtë fushë të begatë rafshanaltë, ndodhet në jugëlindje të Shqipërisë….

4 Likes Comment