Home / LAJME / Aksident i rrëndë në Doganën Kapshticë
loading...

Aksident i rrëndë në Doganën Kapshticë

Aksident i rrëndë në Doganën Kapshticë
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para dy orësh në doganën Kapshticë ku dhe si pasojë mësohet të ketë humbur jetën Miri Demiraj Nga Fshati Eçmenik Devoll.I cili punonte si shofer vinçi….Pasi kishte shkuar në doganë të largonte një kajmon i cili kishte mare flakë para disa ditësh, gjatë përpjekjesh për ta larguar kamjonin vinçi përmbyset ..dhe mer jetën e shofert të vinçit (Miri Demiraj)

Aksident i rrëndë në Doganën Kapshticë

Aksident i rrëndë në Doganën KapshticëNjë ngjarje e rëndë ka ndodhur para dy orësh në doganën Kapshticë ku dhe si pasojë mësohet të ketë humbur jetën Miri Demiraj Nga Fshati Eçmenik Devoll.I cili punonte si shofer vinçi….Pasi kishte shkuar në doganë të largonte një kajmon i cili kishte mare flakë para disa ditësh, gjatë përpjekjesh për ta larguar kamjonin vinçi përmbyset ..dhe mer jetën e shofert të vinçit (Miri Demiraj)

Opslået af Devolli Net på 3. januar 2017

loading...

Komento!

loading...